Crystal Land

2019-08-15

Från de galna och vilda katterna i Wild Cats Multiline så kan du nu prova något helt annat – Crystal Land där du har kristalliknande symboler som leder till lavinartade vinster med bonusomgångar och mycket mer. Du kan dessutom provspela detta gratis på bland annat Mr Green.

Grundläggande om slotsspelet Crystal Land

Slotsspelet Crystal Land lanserades bara för någon vecka sedan av spelutvecklaren Playson. Till skillnad från många andra traditionella spelautomater så ser du att detta har ett helt annat upplägg med symbolerna eller snarare kristallsymbolerna.

Istället för att vinna genom att samma symboler från ena yttersta hjulet till andra yttersta hjulet går genom en giltig vinstlinje så ska du i Crystal Land få 5 eller fler av samma symboler bredvid varandra vågrätt eller lodrätt. Inträffar detta så kommer också en annan exklusiv spelfunktion att utlösas.

Det som händer vid en vinst är att vissa spärrade symboler (du ser att vissa kristallsymboler är täckta av ett slags kristallaktigt glas) nu låses upp vilket gör att fler symboler kan användas för att träffa en giltig vinstkombination. Detta i sin tur kan upprepas flera gånger i följd efter bara en enstaka vinst.

Så fungerar bonusomgången i Crystal Land där 9x vinstmultiplikatorn väntar

Då har vi kommit till höjdpunkten i Crystal Land som är chansen att få öppna upp kistor i bonusomgången och då hämta en totalvinstmultiplikator på hela 9x! Du kommer till bonusomgången i spelet genom att lyckas rensa hela spelfältet på kristallsymboler.

Detta kan uppnås genom att spela, låsa upp magiska färgdrycker och bomber varav båda hjälper dig att rensa spelplanen snabbare. När du sedan kommer till bonusomgången så får du öppna kistor och lyckas du öppna upp alla kistor under samma bonusrunda så får du en 9x vinstmultiplikator vilket kortfattat innebär att dina vinster multipliceras med 9x eller ja, ”nio gånger vinsten betalas ut”.

Vi rekommenderar att du själv provspelar spelet hos Mr Green (följ bildlänken nedan genom att klicka på den) så får du lära dig mer och även ta del av andra spännande spelfunktioner som ger spelet enorm variation. Rätt fascinerande hur vi har gått från simpla spel som Starburst till Crystal Land nu som framstår nästan som ett AAA-spel!

Crystal Land finns att spela på Mr Green!